Montažna hiša Nona

Montažna hiša Nona
Montažna 49.500€ - Moderna
KH-285 66 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Nona je 66 m2 velika moderna hiša oblike črke L, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je možno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 79.200 EUR
Četrta faza: že od 64.350 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 49.500 EUR

Cena za montažno hišo Nona vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Nona je izvrstno termoizolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali +energijska gradnja.

Za Vas zrišemo drugačno orientacijo individualnih sob, kakor tudi njihovo razporeditev ali odprtost. Kljub temu, da je Nona ustvarjena kot montažna hiša, jo za Vas z našo ekipo arhitektov priredimo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša pisana na kožo, na žalost pa prostorski načrt ne predvideva gradnjo tovrstne hiše, naj si bo zaradi usmeritve slemena strehe, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi dodatkov na pročeljih? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Nona

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO