Montažna hiša Olga

Montažna hiša Olga
Montažna 142.800€ - Klasična
KH-582 166 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Olga je 166 m2 velika klasična večkapnica pravokotnega gabarita, s štirimi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih sob za spanje bo mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 225.800 EUR
Četrta faza: 192.600 EUR
Zunaj gotova hiša: 142.800 EUR

Cena za montažno hišo Olga vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Olga je izvrstno termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. V kolikor je potrebno, je možna nič energijska ali +energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zmodeliramo drugačno funkcionalnost posamičnih sob, kakor tudi njihovo velikost in obliko. Brez obzira na to, da je Olga načrtovana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi talentiranimi arhitekti priredimo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša, in nobena druga, najbolj všeč, vendar veljavni prostorski načrt preprečuje grajenje takšnega objekta, bodisi zaradi vrste strešne kritine, višine kolenčnega zidu ali pa celo zaradi fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Olga

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM