Montažna hiša Oriana

Montažna hiša Oriana
Montažna 170.000€ - Moderna
KH-207 200 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic

Nadstropna montažna hiša Oriana je 200 m2 velika moderna večkapnica razgibanih dimenzij, s štirimi spalnimi prostori, dvema kopalnicama, dodatnim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je vsekakor mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 270.000 EUR
Četrta faza: 230.000 EUR
Zunaj gotova hiša: 170.000 EUR

Cena za montažno hišo Oriana vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Oriana je odlično izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna nič energijska ali plus energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu vizualiziramo drugačno razporeditev posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo obliko in funkcionalnost. Četudi je Oriana ustvarjena kot montažna hiša, jo po potrebi z našimi nadarjenimi arhitekti prilagodimo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta montažna hiša zelo všeč, a žal veljavni prostorski akt ne omogoča gradnjo tovrstnih objektov, včasih zaradi vrste strešne kritine, razmerja tlorisa ali pa izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Kontaktirajte nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Oriana

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM