Montažna hiša Oriole

Montažna hiša Oriole
Montažna 122.850€ - Moderna
KH-181 189 m2 5 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna montažna hiša Oriole je 189 m2 velika moderna hiša pravokotne oblike, s štirimi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih spalnic je seveda mogoče nameniti otroški sobi ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 189.000 EUR
Četrta faza: že od 160.650 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 122.850 EUR

Cena za montažno hišo Oriole vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Oriole je izvrstno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča povsem pasivna ali plus energijska izvedba.

Za Vas zrišemo drugačno razporeditev individualnih prostorov, kakor tudi njihovo odprtost ali število. Navkljub temu, da je Oriole modelirana kot montažna hiša, jo po potrebi z našim timom arhitektov predrugačimo v izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je montažna hiša Oriole všeč, vendar prostorski načrt ne dovoljuje izdelavo tovrstne hiše, naprimer zaradi barve strešnikov, etažnosti objekta ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Oriole

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO