Montažna hiša Peggy

Montažna hiša Peggy
Montažna 75.000€ - Klasična
KH-419 65 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Peggy je 65 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnega gabarita, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je vsekakor možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 114.000 EUR
Četrta faza: 94.500 EUR
Zunaj gotova hiša: 75.000 EUR

Cena za montažno hišo Peggy vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Peggy je odlično toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali +energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zmodeliramo drugačno število individualnih sob, kakor tudi njihovo obliko in velikost. Kljub temu, da je Peggy ustvarjena kot montažna hiša, jo po potrebi radi ponovno narišemo kot do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša Peggy zelo všeč, vendar odlok o občinskem prostorskem načrtu prepoveduje postavitve takšne hiše na Vaši parceli, bodisi zaradi naklona strehe, zunanjih gabaritov hiše ali pa celo zaradi oblike oken? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Peggy

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM