Montažna hiša Perdita

Montažna hiša Perdita
Montažna 59.250€ - Bungalov
KH-221 79 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Perdita je 79 m2 velik bungalov kvadratnih dimenzij, z enim prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 94.800 EUR
Četrta faza: že od 77.025 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 59.250 EUR

Cena za montažno hišo Perdita vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Perdita je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna povsem pasivna ali plus energijska konstrukcija.

Z veseljem optimiramo razporeditev individualnih prostorov, kakor tudi njihovo obliko in funkcionalnost. Kljub temu, da je Perdita zmodelirana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi nadarjenimi arhitekti zmodeliramo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je točno ta montažna hiša Perdita pisana na kožo, a žal občinski prostorski načrt ne podpira postavitve tovrstne hiše, naj si bo zaradi barve kritine, dimenzij tlorisa ali pa celo zaradi vrste stavbnega pohištva? Kontaktirajte nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Perdita

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO