Montažna hiša Phyllis

Montažna hiša Phyllis
Montažna 22.500€ - Tiny house
KH-577 30 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Phyllis je 30 m2 velik tiny house členjene oblike, z eno spalnico, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo s kuhinjo.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 36.000 EUR
Četrta faza: že od 29.250 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 22.500 EUR

Cena za montažno hišo Phyllis vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Phyllis je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali plus energijska izvedba.

Za Vas zrišemo drugačno razporeditev posameznih sob, kakor tudi njihovo orientacijo ali število. Brez obzira na to, da je Phyllis ustvarjena kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našo ekipo arhitektov ponovno narišemo kot občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je montažna hiša Phyllis všeč, žal pa prostorski načrt občine – OPN ne predvideva grajenje tovrstne hiše, naprimer zaradi vrste strešne kritine, zunanjih gabaritov hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Phyllis

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO