Montažna hiša Rebekah

Montažna hiša Rebekah
Montažna 117.000€ - Bungalov
KH-562 107 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Rebekah je 107 m2 velik bungalov kvadratnega tlorisa, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je na vsak način mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 181.200 EUR
Četrta faza: 149.100 EUR
Zunaj gotova hiša: 117.000 EUR

Cena za montažno hišo Rebekah vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Rebekah je izvrstno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča nič energijska ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji zmodeliramo drugačno orientacijo individualnih sob, kot tudi njihovo obliko ali velikost. Brez obzira na to, da je Rebekah zmodelirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi arhitekti zmodeliramo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša zelo všeč, vendar odlok o občinskem prostorskem načrtu preprečuje grajenje tovrstne hiše, bodisi zaradi naklona strehe, tovrstne višine stavbe ali pa celo zaradi oblike fasade? Pišite nam, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Rebekah

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM