Montažna hiša Reseda

Montažna hiša Reseda
Montažna 59.150€ - Klasična
KH-383 91 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Reseda je 91 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 91.000 EUR
Četrta faza: že od 77.350 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 59.150 EUR

Cena za montažno hišo Reseda vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Reseda je nadvse kakovostno termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je možna nič energijska ali plus energijska postavitev.

Po potrebi zmodeliramo drugačno razporeditev posamičnih sob, kakor tudi njihovo odprtost in funkcionalnost. Brez obzira na to, da je Reseda prikazana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi talentiranimi oblikovalci preoblikujemo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša pisana na kožo, a urbanistnični plan ne omogoča grajenje tovrstne hiše, naj si bo zaradi naklona strehe, etažnosti objekta ali pa celo zaradi vrste stavbnega pohištva? Pišite nam, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Reseda

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO