Montažna hiša Romona

Montažna hiša Romona
Montažna 58.000€ - Moderna
KH-550 48 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Romona je 48 m2 velika moderna enokapnica kvadratnih dimenzij, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je na vsak način mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 86.800 EUR
Četrta faza: 72.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 58.000 EUR

Cena za montažno hišo Romona vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Romona je odlično toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali plus energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem vizualiziramo drugačno funkcionalnost posameznih prostorov, kot tudi njihovo velikost ali razporeditev. Brez obzira na to, da je Romona konstruirana kot montažna hiša, jo z našim timom arhitektov priredimo v sanjsko masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno montažna hiša Romona, in nobena druga, najbolj všeč, a žal veljavni prostorski akt ne podpira postavitve takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, najsibo zaradi barve strešnikov, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi oblike oken? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Montažna hiša Romona
    Montažna hiša Romona

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

TO HIŠO LAHKO PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM

Izjava o posredovanju podatkov *

Loading...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..