Montažna hiša Ruthie

Montažna hiša Ruthie
Montažna 66.750€ - Klasična
KH-530 89 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Ruthie je 89 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je vsekakor mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno. Mansarda se lahko loči, s čimer pridobimo eno nizko spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 106.800 EUR
Četrta faza: že od 86.775 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 66.750 EUR

Cena za montažno hišo Ruthie vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Ruthie je odlično izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna povsem pasivna ali +energijska gradnja.

Po potrebi zasnujemo drugačno velikost posamičnih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost in orientacijo. Četudi je Ruthie prikazana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našo ekipo oblikovalcev ponovno narišemo kot sanjsko masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta hiša najbolj všeč, vendar OPN (občinski prostorski načrt) ne predvideva postavitve tovrstnih objektov, naj si bo zaradi naklona strehe, višinskih gabaritov ali zaradi fasadnih odprtin? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Ruthie

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM