Montažna hiša Salana

Montažna hiša Salana
Montažna 78.000€ - Klasična
KH-241 68 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Salana je 68 m2 velika klasična dvokapnica s čopi kvadratnega gabarita, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je smiselno uporabiti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 118.800 EUR
Četrta faza: 98.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 78.000 EUR

Cena za montažno hišo Salana vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Salana je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po dogovoru je možna nič energijska ali plus energijska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas vizualiziramo drugačno obliko individualnih sob, kakor tudi njihovo velikost ali število. Navkljub temu, da je Salana izvedena kot montažna hiša, jo po želji strokovno prilagodimo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta hiša, in nobena druga, najbolj všeč, a žal prostorski načrt občine – OPN ovira grajenje takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, pa naj bo zaradi barve strešnikov, višine objekta ali zaradi oblike oken? Pišite nam, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Salana

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM