Montažna hiša Samantha

Montažna hiša Samantha
Montažna 76.000€ - Bungalov
KH-728 66 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Samantha je 66 m2 velik bungalov pravokotne oblike, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je vsekakor možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 115.600 EUR
Četrta faza: 95.800 EUR
Zunaj gotova hiša: 76.000 EUR

Cena za montažno hišo Samantha vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Samantha je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je mogoča energijsko nevtralna ali +energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji prilagodimo velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev ali odprtost. Četudi je Samantha konstruirana kot montažna hiša, jo po želji z našimi nadarjenimi arhitekti zmodeliramo v izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša Samantha zelo všeč, a žal urbanistični načrt ne podpira gradnjo takšnega objekta, naprimer zaradi barve kritine, dimenzij osnovne plošče ali zaradi vrste stavbnega pohištva? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Samantha

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM