Montažna hiša Sandra

Montažna hiša Sandra
Montažna 51.000€ - Klasična
KH-559 68 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Sandra je 68 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Mansarda se lahko loči, s čimer pridobimo eno majhno spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 81.600 EUR
Četrta faza: že od 66.300 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 51.000 EUR

Cena za montažno hišo Sandra vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Sandra je izjemno dobro termoizolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po dogovoru je možna nič energijska ali plus energijska postavitev.

Po naročilu spremenimo razporeditev posameznih prostorov, kot tudi njihovo obliko ali funkcionalnost. Brez obzira na to, da je Sandra modelirana kot montažna hiša, jo po želji strokovno priredimo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno Sandra pisana na kožo, a občinski prostorski akt ne predvideva izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naj si bo zaradi barve strehe, dimenzij tlorisa ali pa vrste stavbnega pohištva? Kontaktirajte nas, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Sandra

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO