Montažna hiša Sandy

Montažna hiša Sandy
Montažna 58.500€ - Bungalov
KH-806 78 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Sandy je 78 m2 velik bungalov oblike črke L, s spalnico, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 93.600 EUR
Četrta faza: že od 76.050 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 58.500 EUR

Cena za montažno hišo Sandy vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Sandy je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po dogovoru je mogoča nič energijska ali plus energijska gradnja.

Z veseljem zmodeliramo drugačno orientacijo individualnih prostorov, kot tudi njihovo odprtost in obliko. Navkljub temu, da je Sandy izvedena kot montažna hiša, jo po potrebi radi zmodeliramo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno Sandy zelo všeč, na žalost pa veljavni prostorski plan ne podpira gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi oblike strehe, višinskega razmerja stavbe ali pa celo zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Sandy

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO