Montažna hiša Sarah

Montažna hiša Sarah
Montažna 106.000€ - Klasična
KH-569 96 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Sarah je 96 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je seveda mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 163.600 EUR
Četrta faza: 134.800 EUR
Zunaj gotova hiša: 106.000 EUR

Cena za montažno hišo Sarah vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Sarah je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali plus energetska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas spremenimo razporeditev posamičnih sob, kot tudi njihovo velikost in obliko. Brez obzira na to, da je Sarah vizualizirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našo ekipo arhitektov ponovno narišemo kot izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta hiša zelo všeč, a občinski prostorski načrt – OPN ne zajema izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naprimer zaradi vrste strešne kritine, dimenzij tlorisa ali zaradi barve fasade? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Sarah

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM