Montažna hiša Season

Montažna hiša Season
Montažna 42.000€ - Klasična
KH-367 56 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Season je 56 m2 velika klasična dvokapnica razgibanih oblik, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je na vsak način mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, s čimer pridobimo eno mini spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 67.200 EUR
Četrta faza: že od 54.600 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 42.000 EUR

Cena za montažno hišo Season vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Season je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po dogovoru je mogoča povsem pasivna ali plus energijska izvedba.

Po naročilu zasnujemo drugačno razporeditev posameznih sob, kot tudi njihovo obliko ali orientacijo. Brez obzira na to, da je Season modelirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našim timom arhitektov zasnujemo v izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta montažna hiša, in nobena druga, najbolj všeč, vendar veljavni prostorski načrt ne podpira postavitve takšne hiše, bodisi zaradi barve strehe, višinskega razmerja stavbe ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Season

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM