Montažna hiša Septima

Montažna hiša Septima
Montažna 30.750€ - Moderna
KH-307 41 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Septima je 41 m2 velika moderna hiša v obliki črke L, s prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 49.200 EUR
Četrta faza: že od 39.975 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 30.750 EUR

Cena za montažno hišo Septima vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Septima je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. V kolikor je potrebno, je možna nič energijska ali plus energijska konstrukcija.

Po želji spremenimo orientacijo posameznih prostorov, kot tudi njihovo funkcionalnost ali obliko. Brez obzira na to, da je Septima zasnovana kot montažna hiša, jo z našo ekipo oblikovalcev zmodeliramo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta hiša Septima pisana na kožo, a pravilnik o občinskem prostorskem načrtu ne dovoljuje izdelavo takšne hiše, včasih zaradi naklona strehe, višine objekta ali pa fasadnih odprtin? Pišite nam in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Septima

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO