Montažna hiša Shannon

Montažna hiša Shannon
Montažna 127.000€ - Bungalov
KH-483 117 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Shannon je 117 m2 velik bungalov razgibane zasnove, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je modro nameniti otroški sobi ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 197.200 EUR
Četrta faza: 162.100 EUR
Zunaj gotova hiša: 127.000 EUR

Cena za montažno hišo Shannon vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Shannon je izvrstno toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali plus energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem prilagodimo razporeditev posamičnih sob, kot tudi njihovo število ali obliko. Kljub temu, da je Shannon načrtovana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi arhitekti ponovno narišemo kot arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je točno ta montažna hiša Shannon pisana na kožo, vendar veljavni prostorski akt ne dovoljuje grajenje takšnega objekta, naj si bo zaradi nagiba strehe, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Obrnite se na nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Shannon

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM