Montažna hiša Shayla

Montažna hiša Shayla
Montažna 18.000€ - Tiny house
KH-725 24 m2 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Shayla je 24 m2 velik tiny house pravokotnih dimenzij, s spalno dnevno sobo in kuhinjo ter kopalnico z WC-jem.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 28.800 EUR
Četrta faza: že od 23.400 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 18.000 EUR

Cena za montažno hišo Shayla vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Shayla je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. V kolikor je potrebno, je možna energijsko nevtralna ali +energijska postavitev.

Po potrebi spremenimo funkcionalnost individualnih sob, kakor tudi njihovo velikost ali obliko. Brez obzira na to, da je Shayla zmodelirana kot montažna hiša, jo z našo ekipo oblikovalcev predelamo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je natanko ta montažna hiša pisana na kožo, a občinski prostorski plan prepoveduje grajenje takšne hiše, najsibo zaradi oblike strehe, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi gradbenih odprtin? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Shayla

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO