Montažna hiša Sherry

Montažna hiša Sherry
Montažna 78.750€ - Klasična
KH-591 105 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Sherry je 105 m2 velika klasična večkapnica v obliki črke L, s tremi spalnimi prostori, dvema kopalnicama ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je smiselno uporabiti za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 126.000 EUR
Četrta faza: že od 102.375 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 78.750 EUR

Cena za montažno hišo Sherry vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Sherry je izjemno dobro termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Z doplačilom je mogoča energijsko nevtralna ali +energijska zasnova.

Po potrebi prilagodimo velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo odprtost in funkcionalnost. Navkljub temu, da je Sherry načrtovana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi talentiranimi arhitekti preoblikujemo v sanjsko masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno montažna hiša Sherry, in nobena druga, najbolj všeč, žal pa občinski prostorski načrt – OPN ne dovoljuje gradnjo tovrstnih hiš, najsibo zaradi vrste strešne kritine, dimenzij etaž ali pa celo zaradi neskladja z okolico? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Sherry

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO