Montažna hiša Sheryl

Montažna hiša Sheryl
Montažna 94.900€ - Klasična
KH-662 146 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Sheryl je 146 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je modro koristiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 146.000 EUR
Četrta faza: že od 124.100 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 94.900 EUR

Cena za montažno hišo Sheryl vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Sheryl je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali plus energetska izvedba.

Po potrebi vizualiziramo drugačno funkcionalnost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo orientacijo in odprtost. Navkljub temu, da je Sheryl modelirana kot montažna hiša, jo po potrebi z našimi talentiranimi arhitekti vizualiziramo kot do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta montažna hiša Sheryl zelo všeč, a žal občinski prostorsk akt ovira gradnjo tovrstnih hiš, včasih zaradi naklona strehe, višine kolenčnega zidu ali pa celo zaradi oblike fasade? Pišite nam, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Sheryl

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO