Montažna hiša Stacy

Montažna hiša Stacy
Montažna 106.800€ - Klasična
KH-460 121 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Stacy je 121 m2 velika klasična dvokapnica kvadratne oblike, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je vsekakor možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 167.300 EUR
Četrta faza: 143.100 EUR
Zunaj gotova hiša: 106.800 EUR

Cena za montažno hišo Stacy vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Stacy je nadvse kakovostno toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po dogovoru je možna povsem pasivna ali plus energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu spremenimo orientacijo posamičnih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost in obliko. Čeprav je Stacy ustvarjena kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našim timom oblikovalcev prilagodimo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je montažna hiša Stacy všeč, žal pa veljavni prostorski akt ne dovoljuje postavitve takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, bodisi zaradi višine slemena, razmerja tlorisa ali zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Obrnite se na nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Stacy

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM