Montažna hiša Titiana

Montažna hiša Titiana
Montažna 53.250€ - Moderna
KH-263 71 m2 2 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Titiana je 71 m2 velika moderna hiša razgibane oblike, z dvema sobama za spanje, dvema kopalnicama, dodatnim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je na vsak način mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 85.200 EUR
Četrta faza: že od 69.225 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 53.250 EUR

Cena za montažno hišo Titiana vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Titiana je nadvse kakovostno toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča energijsko nevtralna ali plus energijska zasnova.

Za Vas prilagodimo orientacijo individualnih sob, kot tudi njihovo velikost ali obliko. Čeprav je Titiana izvedena kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našim timom arhitektov priredimo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno montažna hiša Titiana zelo všeč, vendar občinski prostorski načrt – OPN preprečuje grajenje takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naj si bo zaradi naklona strehe, razmerja tlorisa ali pa celo zaradi barve fasade? Pišite nam, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Titiana

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO