Montažna hiša Twila

Montažna hiša Twila
Montažna 89.050€ - Klasična
KH-878 137 m2 4 Spalnic 3 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Twila je 137 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s štirimi spalnicami, tremi kopalnicami ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je seveda mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 137.000 EUR
Četrta faza: že od 116.450 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 89.050 EUR

Cena za montažno hišo Twila vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Twila je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je možna energijsko nevtralna ali plus energetska zasnova.

Z veseljem vizualiziramo drugačno velikost posameznih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost ali razporeditev. Kljub temu, da je Twila ustvarjena kot montažna hiša, jo za Vas z našim timom arhitektov predrugačimo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta hiša pisana na kožo, a žal prostorski načrt občine – OPN preprečuje grajenje tovrstnih hiš, naj si bo zaradi barve kritine, tovrstne višine stavbe ali pa dodatkov na pročeljih? Pišite nam, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Twila

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO