Montažna hiša Veronica

Montažna hiša Veronica
Montažna 45.750€ - Bungalov
KH-626 61 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Veronica je 61 m2 velik bungalov pravokotnega gabarita, s spalnico, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 73.200 EUR
Četrta faza: že od 59.475 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 45.750 EUR

Cena za montažno hišo Veronica vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Veronica je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča nič energijska ali plus energijska postavitev.

Po naročilu prilagodimo funkcionalnost individualnih sob, kakor tudi njihovo velikost in razporeditev. Brez obzira na to, da je Veronica ustvarjena kot montažna hiša, jo po želji z našo ekipo oblikovalcev prilagodimo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša zelo všeč, vendar odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN prepoveduje izdelavo tovrstne hiše, bodisi zaradi naklona strehe, etažnosti objekta ali pa fasadnih odprtin? Pišite nam, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Veronica

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO