Montažna hiša Yang

Montažna hiša Yang
Montažna 83.200€ - Klasična
KH-876 128 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Yang je 128 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je vsekakor možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 128.000 EUR
Četrta faza: že od 108.800 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 83.200 EUR

Cena za montažno hišo Yang vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Yang je izvrstno termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po dogovoru je možna nič energijska ali +energijska gradnja.

Po želji prilagodimo število posamičnih sob, kakor tudi njihovo orientacijo in obliko. Kljub temu, da je Yang modelirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našim timom arhitektov prilagodimo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta montažna hiša zelo všeč, vendar urbanistični načrt ne dovoljuje postavitve tovrstne hiše, pa naj bo zaradi oblike strehe, višine kolenčnega zidu ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Yang

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO