Montažna hiša Yesenia

Montažna hiša Yesenia
Montažna 171.000€ - Moderna
KH-584 161 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Yesenia je 161 m2 velika moderna hiša z ravno streho razgibanih dimenzij, s štirimi spalnicami, dvema kopalnicama in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic bo mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 267.600 EUR
Četrta faza: 219.300 EUR
Zunaj gotova hiša: 171.000 EUR

Cena za montažno hišo Yesenia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Yesenia je izjemno dobro izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji vizualiziramo drugačno število posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo velikost in obliko. Brez obzira na to, da je Yesenia zasnovana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi talentiranimi oblikovalci priredimo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta hiša, in nobena druga, najbolj všeč, žal pa pravilnik o občinskem prostorskem načrtu ne omogoča postavitve tovrstnih objektov, naprimer zaradi višine slemena, mer osnovne plošče ali pa celo zaradi dodatkov na pročeljih? Obrnite se na nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Montažna hiša Yesenia
    Montažna hiša Yesenia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM