Montažna hiša Zea

Montažna hiša Zea
Montažna 75.000€ - Bungalov
KH-255 65 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Zea je 65 m2 velik bungalov pravokotne oblike, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je smiselno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 114.000 EUR
Četrta faza: 94.500 EUR
Zunaj gotova hiša: 75.000 EUR

Cena za montažno hišo Zea vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Zea je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali plus energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas prilagodimo število individualnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in velikost. Navkljub temu, da je Zea modelirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našo ekipo arhitektov zmodeliramo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je točno ta montažna hiša Zea zelo všeč, a žal veljavni prostorski akt preprečuje grajenje tovrstne hiše, pa naj bo zaradi usmeritve slemena strehe, razmerja dolžine in širine hiše ali pa celo zaradi oblike oken? Kontaktirajte nas, Vašo sanjsko hišo z veseljem prilagodimo OPN-u.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Zea

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM